Ludányi Marcsi párkapcsolati coach és házassági tanácsadó

KonzultációKeressen bizalommal; 70/245-12-76

  • Ha elérkezettnek látja az időt a kapcsolat helyrehozására a mindennapi veszekedések feloldására.
  • Ha mindketten szenvednek attól, hogy megkopott a bizalom és a szeretet.
  • Miért kellene, hogy tovább romoljon a viszonyuk, ha működhet úgy is, mint az elején?

Hogyan zajlik a konzultáció?

Lehetősége van párjával együtt és egyénileg is felkeresni.

A legeredményesebben akkor oldhatók meg a párkapcsolati nézeteltérések, ha mindkét félnek szándékában áll erőfeszítéseket tenni a cél érdekében.

Közösen beszéljük át a megoldandó problémákat és az elakadásokat.

A konzultációk során a jelenlegi élethelyzetből indulunk ki és célirányosan a problémamegoldáson dolgozunk együtt.

Mindketten elmondják, ahogy saját maguk látják a kialakult helyzetüket. Mind a ketten végighallgatják a másikat. Az ülések végére megértik a nézeteltérések okait úgy, hogy erről megoldáscentrikusan beszélünk. Átbeszéljük azokat a működési mechanizmusokat, amik a kapcsolatot rombolják vagy a szeretetteljes működést akadályozzák.

Ezek után indul el egy olyan célirányos kommunikáció a vezetésemmel, ami a problémák megoldását, a folyamat mederben tartását segíti és a veszekedés kialakulását gátolja. Amit a későbbiekben külső segítség nélkül is tudnak majd alkalmazni.

Abban segítem ügyfeleimet, hogy a változás folyamatát kísérem úgy, hogy egy másik nézőpontból lássanak rá a helyzetükre és legyenek jelen a párkapcsolatukban.

Mire számíthat?

A folyamat végén úgy köszönünk el, hogy a korábbi nézeteltérések vagy az eltávolodás okait megtaláljuk. Megismerik, hogy mit tehetnek azért, hogy a kapcsolatuk újra boldog és harmonikus legyen.

Ki fogja megoldani a problémámat?

A folyamatot a tanácsadó irányítja, de a párok hozzáállásán múlik, hogy eredményes lesz -e, és mennyi idő után lesz érezhető a változás. A megoldás kulcsa az ön/önök kezében van. Kísérem, támogatom a párokat és minden erőmmel azon vagyok, hogy a közös munka sikeres legyen.

A vágyott állapot eléréséhez egy több alkalomból álló folyamat szükséges. Gondoljon csak bele, a jelenlegi helyzet sem az elmúlt napokban alakult ki.

Sokan szégyellnek szakemberhez fordulni magánéleti problémájukkal, mert kudarcként élik meg, hogy nem működik a párkapcsolatuk. Nem szívesen osztják meg a nehézségeiket egy idegennel.

Gondoljon bele, ha elromlik az autónk vagy az ingatlanunkban vált szükségessé a felújítás, azt is hozzáértő gondos kezekre bízzuk és nem állunk neki otthon barkácsolni, ha nem vagyunk szakemberek az adott területen és a hiba az alapvető karbantartáson túlmutat.

Miért tenne másként a párkapcsolati zavarokkal!

Hívjon bizalommal: 06 70/245-12-76 

Kérem, vegye figyelembe megkeresése esetén, ha egy másik pár problémájára keresünk megoldást nem tudom azonnal fogadni a hívását. Később visszahívom önt.

Kérem, üzenetében röviden írja le:

Mi a jelenleg fennálló problémája vagy konfliktusa a párjával?
A megfelelő időpontokra is térjen ki, ami az ön számára alkalmas.