Ludányi Marcsi párkapcsolati coach és házassági tanácsadó

Ludányi MarcsiSzeretettel üdvözlöm!

Ludányi Marcsi life és párkapcsolati coach, házassági tanácsadó és mediátor vagyok.

Alapvégzettségemet tekintve szociálpedagógus és okleveles emberi erőforrás tanácsadó. Az elmúlt évek során a segítő szakma különböző területein foglalkoztam problémák és konfliktusok megoldásával.  Bő évtized óta izgat egyre jobban az, hogy olyan működő módszereket sajátítsak el és tudjak átadni az ügyfeleimnek is, amelyek révén sokkal békésebben élhetjük meg a mindennapokat. Amikor a rázós helyzetek megoldása után mind a két fél győztesnek érezheti magát. Így találtam rá a mediációra. Családi-párkapcsolati mediátorként is párok nézeteltérésének feloldásában működtem közre. Tudásomat és tanácsadói módszereimet life coachinggal bővítettem. Párkapcsolati speciális ismereteimet a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetben sajátítottam el.

Visszatekintve úgy látom, hogy a párkapcsolati elakadások problémája megtalál. Tulajdonképpen nem is én választottam ezt az utat, hanem sokkal inkább az út választott engem.

Tudom, hogy képzettségemmel, sokéves tapasztalatommal hatékonyan tudok segíteni a párkapcsolati gubancok oldásában. A békésebb és harmonikusabb mindennapokhoz való visszatalálásban.

Ahol szakértőként találkozhat velem; orizdaszerelmet.hu párkapcsolati portál.

 

Hívjon bizalommal: 06 70/245-12-76 

Kérem, üzenetében röviden írja le:

Mi a jelenleg fennálló problémája vagy konfliktusa a párjával?
A megfelelő időpontokra is térjen ki, ami az ön számára alkalmas.